Wellness Ontspanningsmassage

Voor een kalme geest & ontspannen lichaam.

Wellness ontspanningsmassage 

 Een lichaamsontspanningsmassage bij  is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen en heeft een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel lichamelijk als geestelijk. 

Deze wellness ontspanningsmassage is vooral masseren vanuit het hart geworden. Ik volg een bepaald schema maar luisteren vooral naar intuïtie die wordt ingegeven in het contact met de persoon die ik masseer. Dat is door ervaring zo ontwikkeld en gegroeid. 

Een lichaamsmassage werkt stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. 


Afvalstoffen worden afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Deze massage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. 


Een behandelingsduur voor een tafelmassage van 70 of 90 minuten is hiervoor van harte aanbevolen om goede zorg en aandacht te kunnen geven. 

Aanbod Wellness ontspanningsmassage 

70 of 90 minuten

Massage 70 minuten

een uitgebreide ontspanningsmassage 

Dit is een ontspanningsmassage waarbij je rug, schouders, hoofd, armen, handen, benen en voeten uitgebreid worden gemasseerd.


Massage 90 minuten

Deze massage is heel fijn voor als je echt tijd & aandacht wilt besteden aan goede zelfzorg.

Dit is een ontspanningsmassage waarbij je rug, schouders, hoofd, armen, handen, benen en voeten uitgebreid worden gemasseerd. Optioneel kan ook je voorzijde (gezicht, handen, armen, benen, voeten en/of buik worden gemasseerd). 

Deze wordt het meest geboekt . 

Echte aandacht voor jou 

Ik masseer met volle aandacht en vanuit innerlijk rust van het begin tot het eind . Ik volg met kennis en initiuitie wat jouw lichaam nodig heeft en pas mijn techniek daarop aan. 

Mijn zachte handen hebben een bijzondere energetische kracht en dat werkt goed voor heling van je lijf. 

Ik neem de tijd voor jou

Je een eerste keer laten masseren door een onbekende masseur kan wennen zijn. Ik neem altijd de tijd voor je bij een afspraak. Zodat je mij kunt leren kennen. En ik jou. Een eerste massage begint altijd met een kennismaking en intake. Je kunt dan ook altijd je vragen stellen. 

Zorg tot in de puntjes.

Je ligt op een comfortabele tafel omhuldt door warme dekens. Ik gebruik
Hygiëne, vertrouwen, respect en je veilig/comfortabel voelen staan bij mij hoog in het vaandel. 

Profesionele massage

Ik ben geschoold door de Massage Academie Nederland en heb de afgelopen jaren vele klanten mogen masseren. Een groot deel van mijn tevreden klanten keert terug. Mijn klantenkring bestaat uit zowel mannen als vrouwen


 

Over Tjerk

Ik ben geschoold door de Massage Academie Nederland en heb de afgelopen jaren vele klanten mogen masseren. Mijn iniutieve en energetische kennis en ervaring  heb ik opgedaan tijdens de opleiding Integrale Psychologie bij het ITIP.

Een groot deel van mijn tevreden klanten keert terug. Mijn klantenkring bestaat uit zowel mannen als vrouwen

Voel je welkom.

Tjerk Voigt